Friday, September 6, 2013

update by SYAZAIZZATI

Hye people.. :) 

Lama nya saya tinggal kan blog nih... Cian blog nih tak berTUAN ...
Okie.. Sorry ~

Tuan nya blog nih nak share sikit perihal sekeliling dan peribadi yang tak berape nak abadi nih..
Umur saya dah masuk 24 tahun !! Dush*!
Kesihatan tubuh badan nih tak berape nak stabil sangat sekarang.. sebab da tak remaja ?? hahaha
Umum nya semua orang dah tahu saya single but not available :) "dah di book"

So.. plan plan plan nak mendirikan rumah yang bertangga tu COMING SOON !!
When ? WAIT ha... 
Kalau ada MESTI upload gambar.. Mesti ! sebab habit "giler gambar"
Preparation ??? ON the WAY...
Yang penting biar lah semua nya berjalan dengan baik :) 

Untuk tubuh badan nih... Kena tersangat sanggap la KUAT ! 
Banyak benda nak buat wei... :(

Ada news nanti update lagi... JANJI

Okie..done ! TQ for reading me :)


No comments: